Срокове на доставка и плащане

  1. Плащане на закупени стоки.

При получаване на поръчаните стоки и услуги потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на неговият представител Спиди извършващ доставката пълната стойност на доставяната поръчка освен в случаите когато е платил предварително по банков път на Бордунас ЕООД, тогава заплаща на куриера само цената за услугата по доставка.
За да платите по банков път, предварително трябва да се свържете с нас за да ви предоставим банкова сметка и след направено плащане ще ви се изпрати поръчката. Всички цени с в български лева. Бордунас ЕООД не е регистрирана по ЗДДС и не издава фактури с начислено ДДС.
Бордунас ЕООД не приема поръчки за доставки извън територията на Република България.
В случай, че в 14 дневен срок от датата на доставка Потребителят се откаже частично или изцяло от закупените стоки www.bordunas.com се задължава да възстанови частично или изцяло заплатената сума. В случай, че потребителят не се откаже от закупените стоки, автоматично се приема направеното плащане на поръчаните стоки.

2. Доставка

Доставката е за сметка на получателя.

Доставката на поръчаните продукти се извършва чрез куриерска фирма Спиди до посочен от Вас адрес или офис на куриера на територията на Република България. За целта е необходимо да посочите име, точен адрес, телефонен номер, имейл за да се регистрира поръчката и отделно да въведете къде да получите доставката във формуляра на Спиди за да се изчисли и цената на доставката

Срокът за изпълнение на доставката е между 2 и 5 дни в зависимост от асортимента и съвпадението с неработни дни както и с графика на куриера за обслужване на населеното място.

Стойността на заявените продукти се заплаща с наложен платеж при получаване на пратката. В Република България.

Бордунас ЕООД не приема поръчки за доставки извън територията на Република България.

Стойността на услугата по доставка се заплаща при получаване на пратката с наложен платеж на Спиди.

За поръчки над 99 лв доставката по заявката в електронният ни магазин е безплатна.